Het inschrijven van uw kind

Op onze school kennen wij geen speciale aanmeldingsdag. Het inschrijven van uw kind kan op ieder gewenst moment. De meeste ouders doen dat als het kind 2 jaar is geworden, maar het mag ook eerder.

Op deze website staat veel informatie over de school en er is een schoolgids te downloaden.  Meestal nemen ouders contact op om een afspraak te maken voor een rondleiding en gesprek. Wij laten graag zien hoe het er bij ons op school aan toe gaat en vertellen u graag waar wij voor staan/ wat wij belangrijk vinden. Wij zijn te bereiken op het volgende telefoonnummer; 0348-551820.

U kunt via onderstaande link het inschrijvingsformulier downloaden. Wanneer u het inschrijfformulier ingevuld en ondertekend heeft, kunt u deze mailen, opsturen of bezorgen. Wanneer de inschrijving verwerkt is in het administratiesysteem, ontvangt u een bevestiging.

- Inschrijfformulier Kbs Jan Bunnik

Voor kinderen die van een andere basisschool komen, staan wij open om met elkaar in gesprek te gaan. Na dit oriënterende gesprek zullen we bekijken hoe we verder gaan.