De Ouderraad

Kbs Jan Bunnik heeft een actieve en enthousiaste ouderraad. De ouderraad organiseert activiteiten in samenwerking met het team voor de kinderen van de school. Wat dacht u bijvoorbeeld van een spetterend sinterklaasfeest, een mooi en gezellig Kerstfeest, een feestelijk Carnaval maar ook een sportief volleybal- en voetbaltoernooi staan op de jaarlijkse planning.

Ongeveer 8 keer per jaar wordt er vergaderd door de ouderraad. De vergaderingen worden op school, in de avonduren gehouden. Tijdens de vergadering wordt verantwoording afgelegd over de besteding van de ouderbijdrage en de ondernomen activiteiten. De vergaderingen zijn openbaar en de notulen zijn opvraagbaar. Tijdens de vergaderingen is er ook een teamlid aanwezig om de overeenstemming tussen ouders en school te waarborgen.

Hieronder stellen de leden van de Ouderraad van Kbs Jan Bunnik zich aan u voor.

Hallo, mijn naam is Carola Strien.
Sinds oktober 2016 ben ik lid van de ouderraad, vanaf het schooljaar 2018/2019 ben ik voorzitter.

Samen met mijn man Michel hebben we 3 kinderen Levi (2011), Esmé (2012), Sven (2015). Daarnaast werk ik 3 dagen in de week bij Autobedrijf van Dijk.

Ik ben bij de OR gegaan om betrokken te zijn bij de school en om zo een steentje bij te dragen. Plannen en het regelen van activiteiten vind ik erg leuk en ik zet me er dan ook voor de volle 100% voorin.
  Mijn naam is Ramona, moeder van Sharvani (2010) en Kishano (2012).
Sinds 2015 ben ik actief bij de ouderraad.

Het is fijn om bij te kunnen bijdragen aan alle leuke activiteiten die er georganiseerd worden voor de kinderen. Ik vind activiteiten een belangrijk onderdeel van een onvergetelijke basisschooltijd en daar help ik graag aan mee!

Bovendien is het leuk om deel uit te maken van een team enthousiaste ouders die dit allemaal mogelijk maken!

Hallo, mijn naam is Sanneke van Dam.
Sinds het schooljaar 2017/2018 ben ik lid van de OR.
Ik ben getrouwd met Dennis en samen hebben we 2 kinderen, Tijn (2009) en Iza (2012).
Ik werk 3 dagen in de week bij een kinderdagverblijf.
Ik ben bij de Ouderraad gegaan omdat ik het ontzettend leuk vind om activiteiten te organiseren voor kinderen en ik altijd vol nieuwe ideeën zit.

Hallo, Ik ben Tetsia Ultee moeder van 3 kinderen; Cas (2011) Esmee (2014) en Beau (2017)
Ik woon samen met mijn echtgenoot Arno in Lopik.
Daarnaast ben ik 3 dagen in de week werkzaam bij de rechtbank Midden Nederland.

Sinds het schooljaar 2018-2019 ben ik Ouderraadslid.
De reden waarom ik in de ouderraad ben gegaan? Het antwoord is heel simpel:
Ik vind het erg leuk om dingen te bedenken en te regelen voor school en de kinderen.
  Hoi allemaal,
Mijn naam is Anita Koenhein en ik ben de moeder van Jette, Joep en Guus.
Zelf ben ik leerkracht van een  groep 3/4 op een Jenaplanschool in Oudewater.
Inmiddels loop ik al bijna 5 jaar rond op de Jan Bunnikschool en af en toe help ik bij verschillende activiteiten.

Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij de school en de school vanuit de organisatie te bekijken. Ik draag graag mijn steentje bij aan de ontwikkeling en het plezier van de kinderen op de Jan Bunnik school. Dat is ook een van de redenen waarom ik bij de ouderraad ben gegaan.  Ik heb er zin in! Mochten er vragen zijn, je kunt mij altijd aanspreken.
  Mijn naam is Sabine Uitbeijerse getrouwd met Arie Uitbeijerse samen hebben we 3 kids
Owen (groep 8), Robin (zit op de Wenteltrap in groep 5) en Jens (groep 3)

Sinds dit schooljaar ben ik actief bij de OR.
De redenen dat ik bij de OR ben gegaan:
- meer betrokken bij school.
- het leuk vind activiteiten te organiseren.
- mijn steentje bij te dragen waar nodig.
- altijd in voor wat nieuws.

Kortom ik heb er zin in!
  Mijn naam is Debbie de Wildt en samen met mijn vriend Edwin hebben wij een dochter Jaicey    (2012) en een zoon Kaiden (2014).

Sinds de kinderen alle 2 op de JB school zitten ben ik 5 dagen onder schooltijd gaan werken bij DTC in IJsselstein.

De reden dat ik bij de Ouderraad ben gegaan is omdat ik het leuk maar ook zeker belangrijk vind dat er activiteiten georganiseerd kunnen worden op school en daarom wil ik mij daar ook voor inzetten.